Oldstars Wandelrugby

Wandelrugby is een aangepaste spelvorm van het traditionele rugby. Deze spelvorm is speciaal ontwikkeld voor ouderen. Er is minder fysiek contact en de focus ligt op participatie, uitdaging en bovenal plezier. Ervaren trainers van spelbegeleiders helpen om het spel en inclusief te maken voor alle spelers. Deze vorm van rugby is zowel voor spelers met als zonder eerdere rugbyervaring. Sportievelingen genieten van de dynamiek en het spelelement, waar oud-rugbyers de flexibiliteit van het rugby kunnen waarderen.

Fit en scherp blijven Bij OldStars wandelrugby bestaat de training uit een warming up en verschillende beweegvormen aangepast op oudere spelers. Op deze manier rugby je én werk je aan een betere coördinatie en motoriek.

Sociaal actief Naast bewegen staat bij OldStars wandelrugby ook het sociaal contact centraal. Ontmoet nieuwe mensen onder het genot van een drankje!

Met gediplomeerde begeleiding De trainingen worden verzorgd door een gediplomeerde trainer aan de hand van het Athletic Skills Model (ASM).

Wat kun je verwachten bij OldStars walking rugby? Aan de slag met warming-up, wandelende rugby en beweegvormen. Gezellige afsluiting met elkaar.

Waar: Alkmaarse Rugby Union Football Club

Trainingsdag: donderdag van 19.30 – 21.00 uur

Informatie en aanmelden: Voor aanmelden en info stuur een mail naar oldstars@alkmaarserugby.nl

Walking Rugby uitleg filmpje

Meer informatie en spelregels

In samenwerking met: