Uitslagen afgelopen weekend

Afgelopen zaterdag kwamen alleen de Colts in actie; rest was allemaal afgelast. Ze wonnen in Deventer in een mooie pot van The Pickwick Players met 19 – 29. Zondag mochten De Foeste Moidjes ook deze afstand afleggen. Ze deden het prima en wonnen met 10 – 63 van The Pickwick Ladies. De Heren speelden thuis tegen de reserves van R.C.’t Gooi en verloren dik met 12 – 46.

Alkmaar                                                                                                                            zondag 17 maart 2019

 

’t Gooi een maatje te groot voor Alkmaarse Rugby Club.

 

Na de eerste winstpartij vorige week werd er gehoopt dit succes voort te zetten maar de tegenstander, de Rugby Club ’t Gooi uit Naarden bleek een maatje te groot. Na een ruststand van 7-22 werd het uiteindelijk 12-46. Verder lezen “Uitslagen afgelopen weekend”

Windkracht 9 en de volle winst voor Alkmaar

We hebben een stormachtig weekend achter de rug, zowel op als buiten het veld ging het te keer en bracht de Alkmaarse teams de volle winst. Zaterdag wonnen de Cubs met 62 – 7 van het Cluster Feanster/Drachten. En de Colts wonnen met 62 – 14 van The Rams. Zondag wonnen De Foeste Moiden van het Cluster Hookers/Sparta met 36 – 0. En de Heren met 50 – 26 van The Big Bulls. Het was afzien, koud en heel erg nat voor zowel de spelers als de toeschouwers, maar de warme chocomel en de welverdiende biertjes lieten zich heeeeeel erg goed smaken na afloop. Topweekend !!

Alkmaar                                                                                                                            Zondag 10-03-2019

 

Eindelijk winst voor Alkmaarse Rugby Club.

 

Nadat in de vorige wedstrijd het eerste wedstrijdpunt van dit seizoen werd binnengehaald werd nu tegen de Big Bulls uit Almelo voor de eerste keer eindelijk een wedstrijd gewonnen. Alkmaar won uiteindelijk met 50-26 na een ruststand van 38-21. Verder lezen “Windkracht 9 en de volle winst voor Alkmaar”

Staakvermaak

Op 15 maart kun je tussen 09.00 en 13.00 uur bij ons genieten van een heerlijke ochtend rugby.

Wie ben jij? Een scholier in de leeftijd tussen 4 en 18.
Wat ben jij? Groot, klein, dik of dun. Een denker of een doener. Het maakt niet uit. Bij rugby is er voor iedereen plek.

Programma groep 1 tot en tot en met 7:
Samen met je ouder/ verzorger ga je met een stempelkaart langs het rugbycircuit. Bij elk onderdeel ontvang je een stempel. Bij een volle stempelkaart krijg je een verrassing. Daarna kun je je lekker uitleven op het springkussen.

Programma groep 8 en ouder:
Kom langs met je vrienden en wij zorgen voor een onvergetelijke rugbyervaring!

In beide categorieën wordt bij voldoende animo wedstrijdjes gespeeld. Bij rugby staat veiligheid voorop. We houden bij de wedstrijden rekening met de verschillende leeftijden.

Aanmelden is gewenst.
Vragen of nu al aanmelden? Dat kan via introductie@alkmaarserugby.nl

Rugby is een buitensport: dit betekent dat ook bij regen en wind de activiteit doorgaat.

Geen winst afgelopen weekend

Geen winstpunten afgelopen weekend voor Alkmaar. De Jeugd kwam niet in actie i.v.m. de Voorjaarsvakantie. De Foeste Moiden verloren in Rotterdam van hun opponenten met 44 – 10.
De Heren verloren thuis van Koploper Hilversum 2 met 38 – 66.

Alkmaar                                                                                                                            zondag 24 februari 2019

 

Eindelijk eerste wedstrijdpunt voor Alkmaarse Rugby Club.

 

Vandaag een wedstrijd tegen de koploper Hilversum en vooraf werd een zware wedstrijd verwacht, maar zowaar werd vandaag het eerste wedstrijdpunt van dit seizoen gepakt door het bonuspunt binnen te halen. Bovendien kwam Alkmaar dit seizoen voor het eerst op voorsprong wat tot nu toe ook niet gelukt was. Met een ruststand van 24-26 hing een sensatie in de lucht maar de ervaring van Hilversum gaf de doorslag en uiteindelijk stond er 38-66 op het scorebord. Verder lezen “Geen winst afgelopen weekend”

Vandaag geen wedstrijden

Voor vandaag zijn zowel de Heren- als de Dameswedstrijd afgelast. Door de overvloedige regenval het laatste etmaal zijn de velden veranderd in zwembaden. Wil je toch van rugby genieten vandaag? Kom dan naar De Kangeroe; om 16.00 uur live on Big Screen the 6 Nations Match England vs France.

Met de Jeugd verging het een stuk beter gisteren; alleen de Turven & Benjamins waren afgelast in Hoofddorp. De Mini’s speelden een Verzameldag in Den Helder, waar ook de Cubs speelden en die wonnen met 10 – 70. De Junioren speelden thuis tegen het Cluster Groningen/Dwingeloo en in een enerverende pot wonnen ze met 34 – 22. De Colts speelden daarna tegen het Cluster Waterland/Zaandijk en die dweilden het veld met ze aan; winst van 94 – 5.

Foeste Moiden blijven winnen

Alleen de Foeste Moiden kwamen in actie op het veld afgelopen weekend. Alle andere wedstrijden, zowel uit als thuis waren afgelast. Het veld in Schagen was wel goed bespeelbaar en daar wonnen de Foeste Moidjes van het Studententeam Thor uit Delft met 41 – 17. Door deze overwinning nestelen ze zich lekker aan de kop van de Degradatiepoule 2e Klasse in de 2e Fase van dit seizoen.

1 uitslag afgelopen weekend

Door de invallende vorst en de daarmee gepaard gaande harde velden is er slechts één wedstrijd gespeeld afgelopen weekend; De Junioren speelden in Purmerend tegen Waterland (op kunstgras) en verloren in een aantrekkelijke wedstrijd met 47 – 36. De rest van onze wedstrijden waren allemaal afgelast en zijn al weer opnieuw ingedeeld (zie de agenda).

Uitslagen afgelopen weekend

Zaterdag 12/1: De Cubs verloren in Emmen met 32 – 20. De Junioren verloren thuis van DIOK met 7 – 36. De Colts kwamen niet in actie, want The Rams konden geen volledig team meebrengen. De wedstrijd is uitgesteld naar latere datum. De Foeste Moiden speelden thuis in Hoorn en wonnen met 69 – 0 van The Pickwick Ladies. De Heren verloren bij ’t Gooi met 63 – 5.

 

Naarden                                                                                                                           Zondag 13 Januari 2019

 

Alkmaarse Rugby Club begint 2e helft competitie met verlies.

 

Bij de start van de tweede helft van de competitie, in de degradatie poule, is de Alkmaarse Rugby Club begonnen met een stevig verlies tegen ’t Gooi, op papier de sterkste tegenstander. Uiteindelijk werd het 63-5 na een ruststand van 34-0. Er stond een snoeiharde wind over het veld wat het spel erg beïnvloede. Verder lezen “Uitslagen afgelopen weekend”