Spelen we wel of niet?

Morgenochtend herkeuring pitch !! Presentatie nieuwe tenu’s 1ste team en contracten tekenen met de sponsors morgen om 12.00 uur.

Het wordt spannend of er morgen nog een wedstrijd is op de Robonsbosweg. Na een keuring vanmiddag door de terreincommissie en het trainersduo werd al wel duidelijk dat 2 wedstrijden morgen te veel is. Daarom is er besloten om voor het 2e team gebruik te maken van de omkeerregeling en zal de wedstrijd tussen Alkmaar 2 – Haarlem 2 gespeeld worden op het v/d Aartssportpark in Haarlem; Kick-off: 14.30 uur.Zestig ton zand en een vertidrain is er afgelopen week over het speelveld heen gegaan, maar desondanks is het veranderd in een grote waterbak na de vele neerslag de afgelopen dagen.
De veiligheid van de spelers is momenteel niet gewaarborgd bij deze condities. Besloten is om voor de wedstrijd van het 1ste morgenochtend opnieuw te keuren en als de situatie niet veranderd zal deze worden uitgesteld.
De presentatie van de nieuwe tenu’s van het 1ste en het tekenen van de contracten met de sponsors gaat morgen om 12.00 uur wel gewoon door. Allemaal gaarne morgen om 12.00 uur aanwezig en het 2e team vertrekt om 13.00 uur richting Haarlem.

Start a Conversation

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *