Open dag voor de jeugd op zaterdag 4 april!

Ben jij tussen de leeftijd van 5 t/m 17 jaar oud en op zoek naar een sport waarbij teamspirit, respect, vertrouwen en plezier voorop staan?

Kom dan op zaterdag 4 april naar de open dag van de Alkmaarse Rugbyclub en maak kennis met deze fantastische teamsport die alles heeft.

Met rugby ontwikkel je niet alleen conditie, snelheid, techniek en durf maar ook doorzettingsvermogen, zelfvertrouwen en weerbaarheid. Jongen of meisje, groot, klein, dik of dun, op een rugbyveld is er voor iedereen een plek. Speel zelf mee en kijk of rugby iets voor jou is.

De clinics worden gehouden van 13.00 tot 14.30 uur. Doe sportkleding aan en neem eventueel kicksen mee. Voor de allerkleinsten staat er een springkussen.

De middag wordt afgesloten met een wedstrijd tussen de Alkmaarse Mini’s (11 en 12 jaar) en de Engelse mini-kampioenen “The Rotherham Titans”. Iets wat je niet mag missen!

Mocht je worden gegrepen door het rugbyvirus en meer willen? Meldt je dan tijdens de open dag aan voor de gratis introductiecursus van 6 weken. Onze jeugdtrainers zorgen er altijd voor dat nieuwe jeugdspelers zich snel thuis voelen en leren je dan stapsgewijs hoe het rugbyspel in elkaar zit.

Start a Conversation

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *