Nieuw bij de Alkmaarse Rugby: Training voor kinderen vanaf 4 jaar

Nieuw bij de Alkmaarse rugbyclub, rugbytraining voor de allerkleinsten op de woensdagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur en de zaterdagochtend van 09.00 tot 10.00 uur.

 

De Guppen (4-6 jaar) en de turven (7-8 jaar ) zijn de jongste leden binnen de jeugdafdeling van de Alkmaarse rugbyclub en onder begeleiding van een zeer ervaren en enthousiaste trainer leren zij spelenderwijs de eerste beginselen van deze fantastische teamsport waarbij respect en teamspirit voorop staan. Plezier is het allerbelangrijkste maar ook veiligheid staat voorop. Heel voorzichtig leren zij contact maken met de bal, de grond en later ook met elkaar. Onderling spelen zij ‘tag rugby’, een vereenvoudigde vorm van rugby waarbij tackelen nog niet is toegestaan.

De kinderen ontwikkelen niet alleen snelheid, conditie, techniek en lef maar ook doorzettingsvermogen, zelfvertrouwen en weerbaarheid..

Door de gratis proefperiode van 6 weken kunnen de kinderen rustig kennismaken en ontdekken of rugby de sport voor hen is.

Mocht u meer willen weten of uw kind willen aanmelden voor een proeftraining, stuur dan een mail naar jeugdrugby@alkmaarserugby.nl

Start a Conversation

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *