G.T.B.M.’s zaterdag afgelast !

De vele neerslag van de laatste dagen en de nog te verwachten neerslag van vandaag in combinatie de gevoelstemperatuur voor morgenochtend, heeft ons doen besluiten om de verzameldag voor de jeugd onder de 13 jaar, morgen in Alkmaar thuis, af te gelasten. Helft van het complex is momenteel onbespeelbaar, andere helft is redelijk begaanbaar. Maar of dit morgen ook zo zal zijn en in combinatie met de te verwachten straffe oostenwind, zijn geen prettige omstandigheden om de wedstrijdjes te verspelen. Daarom deze tijdige beslissing, zodat we allemaal weten waar we aan toe zijn. Het is jammer, maar de veiligheid en het speelplezier van the ‘kids’ moet voorop staan in dit geval. Het is de 1ste afgelasting van dit seizoen, maar de tijd van het jaar is er ook naar, dus we moeten ons er bij neerleggen. Allemaal een prettig weekend verder en hopen dat het volgende week weer wat beter is.

Een Ovale groet, de Wedstrijdsecr.

 

Start a Conversation

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *