Cubs, Junioren & Alkmaar 2 Afgelast !! En de Dameswedstrijd verplaatst !!

De velden aan de Robonsbosweg zijn nog dermate bevroren, dat ze voor dit weekend zijn afgekeurd door de Gemeente. Daarom gaan de thuiswedstrijden van de Cubs en Alkmaar 2 niet door. Voor de wedstrijd van Alkmaar 1, morgen uit in Spakenburg, is de laatste keuring morgenochtend om 08.00 uur. Maar voor alsnog ziet het er naar uit dat die wel door gaat. De wedstrijden van de Benjamins/Mini’s (in Zaanstad), de Junioren (in Deventer), de Colts (in Goes) en de Dames (in Hoorn) gaan tot nu toe wel gewoon door. 20.00 uur: Net bericht gehad: Junioren zijn ook afgelast !!

Omdat het veld in Hoorn ook onbespeelbaar is, is de Dameswedstrijd morgen verplaatst naar Clusterpartner Rush in Schagen, met een Kick-off van 11.00 uur.

Start a Conversation

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *