Bekercompetitie van start

Dit weekend gaat de Bekercompetitie van start en wij doen mee met alle 2 de Seniorenteams; en beiden hebben een thuiswedstrijd geloot.

Allereerst neemt het 2de team het op tegen R.C. Nieuwegein , die een Klasse hoger uitkomt. Dit is een knock-out competitie; bij verlies is het einde oefening. Kick-off is om 13.00 uur en de wedstrijd zal worden geleid door Referee M. de Vries uit Purmerend.

Daarna betreedt het 1ste het veld en zal de strijd aanbinden tegen de Delftse Studenten 1, een topper uit de Eerste Klasse en tevens de ‘oudste Rugby Club’ van ons landje. Bij winst zullen we uitkomen in een poule van 4 teams en dan zijn we verzekerd van nog 2 wedstrijden thuis en 1 uit. Dus dan kunnen we het speelseizoen nog mooi iets verlengen. Kick-off om 14.30 uur en de wedstrijd wordt geleid door Referee S. Glaser.

De wedstrijdbal van deze dag is beschikbaar gesteld door ‘Helder Facilitaire Diensten’.

Kom onze mannen steunen a.s. zondag op de Robonsbosweg, in hun strijd tegen de hoger spelende opponenten.

Start a Conversation

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *