Inhaalwedstrijd Alkmaar 2 vanavond gecanceld !!

De inhaalwedstrijd van het 2de team vanavond zal geen doorgang vinden. Werd gisterenavond laat door de wedstrijdsecr. van The Bassets hier van op de hoogte gesteld. Ze kunnen voor vanavond geen team op de been brengen?? Beide wedstrijdsecr. en de competitieleider zijn bijna 2 maanden bezig geweest om een geschikte datum te vinden om deze wedstrijd te verspelen, die op verzoek van The Bassets niet afgelopen zondag is verspeeld i.v.m. hun trip. Dinsdag 14 maart, vandaag dus, was de oplossing en is ook zo ingedeeld, maar wordt nu een dag van te voren gecanceld.

Iedereen die zich hiervoor heeft ingezet, ruimte heeft gemaakt in zā€™n programma, en natuurlijk ook de spelers en referee, bedankt voor jullie toegezegde medewerking, maar vanavond is er gewoon het reguliere trainingsprogramma. Uiteraard zal de wedstrijd door ons geclaimd gaan worden, want de aspiraties van ons 2de team mogen hier niet onder lijden.

Hoop dat jullie dit bericht nog tijdig ontvangen; zal de Veldcommissie en Referee straks nog even persoonlijk afberichten.

Tot vanavond op de trainingen, vr. gr. Joop.

 

Start a Conversation

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *