Junioren plaatsen zich voor de Finale N.K. Sevens

De Junioren hebben gisteren de voorronde gespeeld in de Domstad. Ze verloren slechts 1 wedstrijd van de latere winnaar Utrecht, maar dit was ook de laatste wedstrijd van de dag. De overige 4 wedstrijden werden gewonnen. Door dit resultaat zijn ze geplaatst voor de Finale, welke op zaterdag 3 juni wordt gespeeld op het Nederlands Rugby Centrum in Amsterdam. Proficiat en heel veel succes, dan. Het is voor de Junioren zo-wie-zo toch al een succesvol seizoen. Ze werden Kampioen in de Bowlpoule Noord en verloren vorige week de Finale in en tegen Amersfoort nipt met 20 – 22. De finale volgende week zaterdag kan dit succes alleen maar meer glans geven. Zet ‘m op!!

Start a Conversation

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *