Junioren overtuigend winnaar in de Plate-Finale

De Junioren hebben gisteren overtuigend de Plate gewonnen in de Finale tegen hun leeftijdsgenoten Bulldogs uit Almere met 62 – 10. De supporters, die in grote getalen waren gekomen, zagen dat Alkmaar van het begin af aan overheersend was. Aan het eind van de tweede helft wisten Bulldogs toch nog tegen te scoren middels 2 tries. Het is een bekroning op een mooi seizoen, waarin de Junioren ongeslagen zijn gebleven. Eerste helft waren ze Kampioen in de Bowl, om vervolgens, in de tweede helft, over te gaan naar de Plate en ook daarin werden ze ongeslagen Kampioen. En in de finale tegen de Kampioen van de andere Plate-Poule, bleef deze status dus ongewijzigd. Van harte gefeliciteerd en dit geeft vertrouwen voor onze toekomst.

Start a Conversation

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *