Wordt dit ons laatste speelweekend?

We zullen het zien met die nieuwe maatregelen. Avondlockdown betekent geen trainen meer en wedstrijden spelen zonder getraind te zijn is nu niet bepaald goed voor de players-welfare. Morgen (de 29ste) komt de bond waarschijnlijk met een statement en hoe het verder moet met het verdere verloop van de wedstrijden.

Afgelopen weekend was het guur, koud en echt niet lekker om te spelen. Maar we hebben alles op alles gezet om zoveel mogelijk door te gaan, want de toekomst is onzeker. De Mini’s speelden wedstrijdjes bij Castricum en gaven er na 2x spelen de brui aan vanwege het weer. De Turven en Benjamins speelden thuis; te gast waren de Houtsche, Hawks, Castricum en Haarlem. De bikkels hielden stand, ondanks de striemende regen en harde wind. Ze hadden er zichtbaar plezier in. Tussendoor effe schuilen en opwarmen en in een straf tempo verder. Bij de C.J.C. kwamen alleen de Colts in actie; het was een inhaaldag en de Cubs en Junioren hadden niks in te halen, dus waren vrij. De Colts zouden in Velserbroek spelen bij hun clusterpartner, maar daar was het veld afgekeurd. Er kon worden uitgeweken naar de buren in Haarlem waar op kunstgras gespeeld werd. Te gast was het cluster uit Twente en die gingen met een 64 – 0 overwinning weer huiswaarts.

Zondag was het weer van ’t zelfde laken een part; beide herenteams moesten uit en bij allebei de opponenten was het veld afgekeurd. Heren 1 ging er definitief uit, wanneer of die wordt ingehaald is nog koffiedik kijken. De Smugglers, tegenstander van Heren 2 had een alternatieve locatie gevonden, wederom in Haarlem op het kunstgras, alleen was de kick-off wel 3 uurtjes vervroegd. 11.00 startte de mannen, aangevuld met een enkele versterking uit het 1e en hun clusterpartner werd er gewonnen met 17 – 31. Lekker een prima opsteker in dit weekend. En of we volgende week nog spelen en wat de protocollen van de bond worden, dat is nog eventjes afwachten. We zullen het zien.