Doe mee aan het Nationale Rugbykamp bij rugbyclub Eemland!

Doe mee aan het Nationale Rugbykamp bij rugbyclub Eemland!

Het kamp wordt georganiseerd in samenwerking met topspelers, zoals Mark Darlington en Andy Darlington.  Het Nationale Rugbykamp zal in de zomer worden gehouden van 9 t/m 15 augustus. Op het Toprugbykamp (8-14 jaar) krijg je de hele dag clinics en trainingen in het rugby. Wil je naast het rugby ook nog andere sporten doen kies dan voor het Rugbykamp (6-12 jaar). Aan dit kamp kan ook worden deelgenomen als je (nog) niet op rugby zit! Ook is het mogelijk te blijven overnachten op het kamp.

Tijdens het kamp zal veel aandacht worden besteedt aan rugbyskills, zoals contacttechnieken, spelinzicht en het ontwijken van tackles. Het rugbyprogramma is geschreven door Andy en Mark Darlington, internationals van Nederland. Je zult jezelf dus heel erg ontwikkelen tijdens het kamp. Dit alles zal er voor zorgen dat het een groot succes wordt!

 

 

Start a Conversation

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *