Mini’s sluiten N.K. positief af.

Onze Mini’s hebben gisteren de Nederlandse Kampioenschappen goed afgesloten met een 5de plaats. Ze speelden gisteren in Utrecht voor de Challenge Cup. Ze waren in deze finale gekomen na 2 voorronden in Purmerend (19 maart) en Almere (2 april). Alleen de 1ste wedstrijd werd verloren met 0 – 3 tegen The Hookers, die het Kampioenschap ook wonnen. De rest van de wedstrijden werden allemaal gewonnen. Een hele goede prestatie dus. Gefeliciteerd meiden & jongens, heel goed gedaan en dit beloofd wat voor de toekomst.

Leuk bijkomend detail; bij de finale waren we wel vertegenwoordigd d.m.v. Jazzy, die de taak van linesman had. Ook onze ref’s hebben zich dus goed geëtaleerd op het N.K.

Start a Conversation

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *