Winst op de Pink Panthers 7’s

Afgelopen zondag hebben de Heren de Pink Panthers Sevens gewonnen. In Driebergen won Alkmaar de 1ste wedstrijd van Breda met 27 – 12. Daarna moest er aangetreden worden tegen de gastheren, The Pink Panthers en dit leverde na een spannende wedstrijd winst op met 21 – 19. Vervolgens een makkelijke wedstrijd tegen Wageningen met 46 – 7 winst. De laatste wedstrijd was bloedstollend spannend tegen Hilversum en die werd gewonnen met 24 – 21, zodat captain Roy van Rijn de 1ste prijs in ontvangst mocht nemen en na een overdonderende speech kon er genoten worden van een welverdiend biertje. Coach Bala was in z’n sas en goed te spreken over het vertoonde spel. Dit beloofd wat voor het komende N.K. op 22 mei.

[shareonedrive dir=”395CB70B64540F41!13213″ mode=”video” viewrole=”administrator|editor|author|contributor|subscriber|guest” sortfield=”modified” mediaextensions=”mp4|m4v|ogg” linktomedia=”1″]

Start a Conversation

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *