Heren winnaar van de Bowl op de Nat. 7’s

De heren hebben aardig gepresteerd op de N.K. 7’s, afgelopen zondag. De 1ste poulewedstrijd werd er verloren met 10 – 26 van The Bassets. De 2de poulewedstrijd eindigde in een remise van 19 – 19 tegen A.A.C. De laatste poulewedstrijd werd er met 17 – 7 verloren van ’t Gooi. Daarom ging Alkmaar het toernooi verder in de Bowl-poule. Dat ging ze vervolgens goed af. In de ¼-finale werd er met 25 – 0 gewonnen van The Big Bulls en in de ½-finale werden The Pigs verslagen met 45 – 0. De finale werd met 19 – 26 gewonnen van Zaandijk. Daardoor werd Alkmaar winnaar van de Bowl.

Niet slecht en een goede generale voor de A’dam 7’s aankomend weekend. Wij zullen daar aantreden met een inventatie team onder de naam Alkmaar Hunters en onze Dutch Vets spelen in de 10’s voor de veteranen. De A’dam 7’s zullen worden verspeeld op 27 – 28 – 29 mei op het Nat. Rugby Centrum in Amsterdam.

Start a Conversation

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *