Vandaag geen wedstrijden

Voor vandaag zijn zowel de Heren- als de Dameswedstrijd afgelast. Door de overvloedige regenval het laatste etmaal zijn de velden veranderd in zwembaden. Wil je toch van rugby genieten vandaag? Kom dan naar De Kangeroe; om 16.00 uur live on Big Screen the 6 Nations Match England vs France.

Met de Jeugd verging het een stuk beter gisteren; alleen de Turven & Benjamins waren afgelast in Hoofddorp. De Mini’s speelden een Verzameldag in Den Helder, waar ook de Cubs speelden en die wonnen met 10 – 70. De Junioren speelden thuis tegen het Cluster Groningen/Dwingeloo en in een enerverende pot wonnen ze met 34 – 22. De Colts speelden daarna tegen het Cluster Waterland/Zaandijk en die dweilden het veld met ze aan; winst van 94 – 5.

Start a Conversation

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *