Uitslagen afgelopen weekend;

Zaterdag 27/1: De TBM hadden een geweldig groots Indoor Beach Toernooi, georganiseerd door het District N-W in de Beach te Aalsmeer. Maar liefst 72 teams speelden de gehele dag op 6 veldjes hun wedstrijden, onder leiding van maar liefst 50 Referees. Helemaal top in deze kille tijd van het jaar. De Turven werden opgedeeld en deden het uitstekend en vol passie; samen met Amstelveen B werden ze 2e in de Cup. De Benjamins werden 1e in de Shield. En de Mini’s 6e in de Bowl. Uitstekende organisatie en hele voldane kids die einde dag huiswaarts trokken. Voor de snelweg sliepen ze al met hun trofee in de hand (ha,ha). De Cubs speelden uit tegen koploper CL. WaZa en verloren in een leuke pot met 64-26. Junioren speelden thuis tegen CL. Mokum en waren kansloos, verloren met 5-84. De Colts reisden helemaal naar Deventer en kregen ros met 63-7; buiten dat er nog eens 3 spelers met pittige blessures uitvielen.

Zondag 28/1: De Foeste Moiden speelden thuis tegen het CL. Oemoemenoe/R.C.C. en wonnen glansrijk met 48-0. Heren 2 ging met hun Cluster naar Naarden voor de match tegen ’t Gooi Fier; verloren in een aantrekkelijke wedstrijd met 29-17. Heren 1 was competitievrij en komt volgende week weer in actie.