Uitslagen afgelopen weekend; 26/27 nov:

De T.B.M.’s kwamen niet in actie, want er was Bondsdag 2 en daar was vanuit onze gelederen geen interesse voor. De Cubs behaalden in Oisterwijk in de slotfase een overwinning van 15 – 20 tegen de Oysters. De Junioren wonnen thuis dik van het Cluster Noord met 56 – 26. De Colts verloren in Amersfoort met 62 – 7 van Eemland.

Zondag was een inhaaldag voor de Senioren. Alkmaar 1 en De Foeste Moidjes hadden niets in te halen, dus waren vrij. Alkmaar 2 speelde thuis de inhaalwedstrijd tegen Amstelveen 3, die vorige week geen doorgang kon vinden i.v.m. de Noord-Wester storm, die toen woedde en wonnen overtuigend met 84 – 0, waardoor ze nu nog steviger in de top van de 4de Klasse staan.

 

 

Start a Conversation

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *