Geen winst afgelopen weekend.

Geen één van onze teams kwam tot winst afgelopen weekend. De Cubs verloren bij The Bassets in Sassenheim met 33 – 12 van hun leeftijdsgenootjes. De Junioren verloren in Almere bij The Bulldogs met 27 – 19. En in een puntenrijke wedstrijd delften de Colts thuis met 43 – 50 het onderspit tegen Noord-West. De Heren kwamen niet in actie, want die waren beiden competitievrij. En de Foeste Moiden waren kansloos in Leeuwarden tegen Greate Tryn en verloren met 33 – 7. Ondanks deze verliespartij blijven ze op de tweede plaats staan in de 2de Klasse Noord. Kwam waarschijnlijk mede omdat ze niet compleet waren; had iets te maken met vieringen van de Goedheiligman deze dag.

Programma voor aankomend weekend: Zaterdag 10 december: 10.00 uur: T.B.M.Verzameldag in Schagen. 13.00 uur: Cubs thuis tegen The Big Stones. 13.00 uur: Colts uit tegen Haarlem. 14.00 uur: Junioren thuis tegen Emmen/Groningen. Zondag 11 december: 13.00 uur: Heren 2 thuis tegen The Smugglers. 14.30 uur: Heren 1 thuis tegen Amstelveen 2.

Start a Conversation

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *